Automotive

Automotive

Door voortdurende groei van de markt, de ontwikkeling van technologieën en toegenomen milieumaatregelen, ondergaat de automotive sector een enorme verandering. Wij ondersteunen u in deze tijden van ongekende veranderingen en helpen u om uw succes voort te zetten.

WIJ MAKEN UW VERANDERINGSPROCES TOT EEN SUCCES

UW UITDAGINGEN

Om succesvol te zijn in de moderne automotive branche, moeten fabrikanten technologische ontwikkelingen bij kunnen benen. Tegelijkertijd moeten zij ook blijven voldoen aan veiligheids-, kwaliteits- en prestatienormen. Hoe zij omgaan met de risico’s die technologieën als elektrische auto’s en digitalisering met zich mee brengen, bepaalt hun succes. Daarnaast is het belangrijk om het vertrouwen van uw consumenten te behouden, terwijl u uw bedrijf en supply chain herinricht.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas helpt uw innovatieve producten op de markt te brengen. Wij zorgen ervoor dat deze veilig zijn, voldoen aan specificaties en aan alle relevante milieuwetgeving.

  • Ontwerp & validatie Onze diensten, zoals International Automotive Task Force (IATF)- en cybersecurity-certificering, datamanagement, en leveranciersbeoordelingen, zorgen voor de kwaliteit, veiligheid en prestaties van uw ontwerp en validatieprocessen.
  • Productconformiteit & -middelen We bieden producttesten, inspecties van ruwe materialen en fabrieksbeoordelingen. Zo verifiëren we dat uw producten hun hele levensduur aan alle specificaties blijven voldoen.
  • Distributie Onze diensten variëren van logistieke controles en voorraadbeheer tot schade-tracking en -management. Zo helpen we zowel de risico’s die gepaard gaan met de distributie van uw producten als de financiële verliezen als gevolg van schade en rechtszaken te verminderen.
  • Sales & after-sales Ons ervaren team biedt ook diensten als wettelijk voorgeschreven inspecties en beoordeling en opvolging van voertuigschade. Hiermee helpen we de risico’s te verminderen die verbonden zijn aan de verkoop, levering en het onderhoud van uw producten.