Training Presentatie

Training

Bureau Veritas heeft de ervaring, de knowhow en de technische expertise om uw productiviteit en prestaties te verbeteren door middel van training; wij helpen u om uw risico's te verminderen en een verantwoord, veilig en duurzaam bedrijf op te bouwen. Ons uitgebreide trainingsportfolio omvat kwaliteit, gezondheid en veiligheid en milieu- en sociale verantwoordelijkheid en bevat oplossingen die uw mensen het inzicht, de kennis en de praktische lessen geven die ze nodig hebben om vooruitgang te boeken.

Bij het streven naar individueel en organisatorisch succes stellen we professionele ontwikkeling voorop. Met expertise en ervaring in het leveren van effectieve trainingsoplossingen, behandelen onze modules een breed scala aan oplossingen die van invloed zijn op bedrijven zoals het uwe.

ONZE OPLOSSINGEN

Van familiebedrijven tot multinationale organisaties, wij leveren elk jaar resultaatgerichte trainingsoplossingen aan een breed scala aan organisaties. We bieden openbare trainigen en op maat gemaakte programma's. Onze specialistische expertise zorgt voor een flexibele en professionele trainingsoplossing. Kies uit face-to-face training of eLearning-modules of een combinatie om uw bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen. 

FLEXIBELE TRAINING

Onze trainingsoplossingen omvatten de volgende opties:

FACE-TO-FACE TRAINING:

Onze trainingsexperts kunnen een traditionele manier van training geven in een klaslokaal, hetzij bij u op locatie, hetzij op een externe locatie. We hebben een groot aantal trainingen beschikbaar om aan uw zakelijke behoeften te voldoen, variërend van trainingen Gezondheid & Veiligheid tot Certificatie Lead Auditor.                                                 

OP MAAT:

Trainingen volledig afgestemd op uw specifieke leer- en competentiedoelstellingen voor maximale resultaten. In samenwerking met u kunnen we een op maat gemaakte training ontwikkelen, die uw bedrijfsbeleid, procedures en specifieke leerconcepten kan omvatten. Trainingen kunnen zelfs in uw huisstijl worden vormgegeven (volgens merkrichtlijnen) en bij u op locatie of op een externe locatie worden gegeven.

VIRTUEEL KLASLOKAAL:

Live aangeboden met een trainer, bieden virtuele klassikale trainingen een volledig interactieve ervaring zonder te hoeven reizen. In tegenstelling tot meer conventioneel online op modules gebaseerd leren, kunnen deelnemers vragen stellen en communiceren met zowel de trainer als andere deelnemers.

E-LEarning:

Met flexibele, 24/7 toegang tot onze e-learnings waarin een groot aantal interactieve elementen zijn opgenomen, kunnen uw medewerkers op een geschikte tijd en locatie trainen, terwijl de reiskosten en reistijd tot een minimum worden beperkt. Trainingen kunnen in uw eigen tempo worden gevolgd, met direct resultaat en up-to-date informatie.

GEACCREDITEERDE CURSUSSEN

Veel van onze trainingen op het gebied van procesverbetering, voedselveiligheid, gezondheid & veiligheid en milieumanagement zijn ook goedgekeurd door externe accreditatie-instanties. Door professionele ervaring te combineren met in de branche erkende kwalificaties, ontwikkelt u uw mensen en creëert u een verantwoordelijker personeelsbestand. 

Ontdek hier ons volledge aanbod 

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op