Civieltechnische objecten

Veiligheid, gezondheid en welzijn 

Veiligheid, gezondheid en welzijn


De aspecten veiligheid, gezondheid en welzijn vormen een kritisch aspect in dagelijkse bedrijfsvoering, ongeacht het type organisatie of de sector waarin de bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Behalve de ethische kant – goed en verantwoord ondernemerschap betekent het creëren van veilige arbeidsomstandigheden en het bevorderen van gezondheid en welzijn voor zowel eigen medewerkers, subcontractors als bezoekers van bedrijfslocaties – gaat het eveneens om het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Bovendien hebben de met elkaar verbonden thema’s veiligheid, gezondheid en welzijn ook een directe impact op ziekteverzuim en motivatie van medewerkers.

Voor bedrijven die risicovol werk verrichten voor hun opdrachtgevers is het zo mogelijk nog belangrijker dat zij aan kunnen tonen dat zij extra nadruk leggen op veiligheid, gezondheid en welzijn. Binnen de petrochemie in Nederland is het initiatief ontwikkeld om praktische veiligheidsaspecten en risico’s in werkuitvoering onder te brengen in een certificeerbare norm. Dit initiatief heeft inmiddels zijn weg gevonden naar andere sectoren, waaronder de bouw- en installatiebranche, de offshore industrie en de uitzendbranche.

Werkzaamheden

Bureau Veritas Certification biedt verschillende vormen van certificering vanuit haar leveringsprogramma op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Focus

Vanuit onze jarenlange (inter)nationale ervaring en opgebouwde expertise staan wij u op het gebied van gezondheid en veiligheid bij als professionele partner. Dankzij verregaande specialisatie kunnen onze auditors zich volledig inleven in uw bedrijfssituatie en u terzake kundige service bieden.

Diensten

  • VCA* 2017/6.0 (veiligheid)
  • VCA** 2017/6.0 (veiligheid)
  • VCA Petrochemie 2017/6.0 (veiligheid petrochemie)
  • VCU 2011/05 (veiligheid uitzendbranche)
  • ISO 45001:2018 (gezond & veilig werken – G&VW)
  • GWO 

 

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op