man discussiert met collegas

ISO Managementsystemen

Managementsystemen

Managementsystemen, bijvoorbeeld voor kwaliteit, milieu, informatiebeveiliging of energiemanagement, helpen organisaties om hun doelstellingen die ze op deze gebieden hebben binnen de context van hun algemene bedrijfsdoelstellingen te behalen. Dankzij die systemen kunnen organisaties continu hun prestaties verbeteren en risico’s elimineren of terugdringen. Maar voldoen aan de vereisten van een managementsysteem kan een hele uitdaging zijn.

Werkzaamheden

Bureau Veritas Certification helpt organisaties om via certificering van managementsystemen te voldoen aan eisen en verwachtingen van opdrachtgevers. Daarnaast kan in bepaalde gevallen via certificering worden aangetoond dat uw organisatie voldoet wordt aan relevante wet- en regelgeving (compliance). Onze auditoren werken samen met u en uw organisatie om zo uw doelstellingen, organisatiestructuur en bedrijfsprocessen te doorgronden en deskundige service te bieden.

Focus

Objectiviteit, integriteit, professionaliteit en het toevoegen van waarde vormen de randvoorwaarden voor de uitvoering van ons werk. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een gerichte focus op uw organisatie aan de hand van diepgaande en sectorspecifieke kennis en ervaring. Onze deskundige en gekwalificeerde auditoren zorgen ervoor dat eisen uit certificatienormen waarop uw managementsysteem is gebaseerd niet langer als hindernis worden gezien, maar als kans om uw prestaties waar mogelijk verder te verbeteren.

Diensten

  • ISO 9001:2015   (kwaliteit)
  • ISO 14001:2015 (milieu)
  • ISO 45001:2018 (gezond & veilig werken)
  • ISO 27001:2013 (informatiebeveiliging)
  • ISO 50001:2018 (energiemanagement)

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op