Bureau Veritas Laboratoriumwerkzaamheden uitbesteden

Laboratoriumwerkzaamheden uitbesteden

Het uitbesteden van uw laboratoium aan Bureau Veritas helpt bij het optimaliseren van de technische levering en het reduceren van uw operationele kosten.

Ieder bedrijf met een intern analytisch laboratorium heeft de mogelijkheid om het operationeel houden van het lab uit te besteden aan een externe partij gespecialiseerd in het optimaal bemannen, leiden en ontwikkelen van een laboratorium. – resulterend in het verlagen van de operationele kosten en optimaliseren van investeringen. De kwaliteitscontrole zal ook verder verhoogt worden door de implementatie van een uitgebreid audit programma en gebruikmaken van de expertise beschikbaar binnen het netwerk van laboratoria.

Aanvullend, het uitbesteden van het Laboratorium kan resulteren in de investering in nieuwe technieken waardoor doorlooptijden verbeterd en de kosten de testeenheid verlaagd kunnen worden. Bureau Veritas heeft al veel outsourcing-projecten wereldwijd opgeleverd voor de grote spelers binnen de Olie, Gas, PetrochemieMining en Agrarische sector.

Wilt u onze experts om meer informatie vragen?

Onze diensten:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op