Woningen, Winkels en Recreatieve Gebouwen

Woningen, Winkels en Recreatieve Gebouwen

Investeerders en ontwikkelaars willen woningen, winkels en recreatieve gebouwen opleveren die winstgevend zijn en voldoen aan de eisen van de eindgebruikers. Bureau Veritas helpt u met veilig en duurzaam bouwen.

VOLDOEN AAN DE WENSEN VAN DE CONSUMENT EN WINSTGEVEND BLIJVEN

UW UITDAGINGEN

Particuliere consumenten willen een steeds meer op maat gemaakte, comfortabele woonomgeving waarin digitale diensten worden geïntegreerd, maar die tegelijkertijd betaalbaar blijven. Ontwikkelaars richten zich op het leveren van winstgevende winkel- en recreatieve gebouwen die voldoen aan de eisen van de gebruikers. Zij moeten er ook voor zorgen dat zij alle bouwvergunningen krijgen en garant staan voor gezondheid en veiligheid tijdens de bouw. Daar bovenop willen aanbieders en consumenten steeds vaker gebouwen die efficiënt kunnen worden beheerd en een minimale impact hebben op het milieu.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas is marktleider in duurzaamheidscertificeringen voor gebouwen. Wij zijn een betrouwbare partner voor de gezondheid en veiligheid tijdens de bouw en we zorgen ervoor dat de apparatuur die gebruikt wordt, voldoet aan de regelgeving.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij ze bijstaan tijdens elke stap in de bouw van hun woning, winkel of recreatieve gebouwen. We helpen hen duurzaam te bouwen en te blijven voldoen aan alle regelgeving, van startup tot overdracht.

  • Duurzaamheid  Groen bouwen is een topprioriteit voor veel bouwers wereldwijd. Wij kunnen u geruststellen door ervoor te zorgen dat uw gebouw voldoet aan de milieuprestatienormen en de eisen van de eindgebruikers voor een gezonde werkomgeving. We helpen u bij het verkrijgen van certificeringen zoals LEED, HQE en BREEAM en voldoen aan wettelijke vereisten, zoals het verkrijgen van energieprestatiecertificaten (EPC’s). 
  • Asset management ondersteuning Onze experts voeren een volledige inventarisatie en inspectie van uw eigendommen uit en stellen dan een asset-managementplan op. Zodra we in bedrijf zijn, voeren we beoordelingen uit van de prestaties van uw activa om te zorgen dat deze zo efficiënt mogelijk wordt ingezet.
  • Naleving van regelgeving Onze inspecties tijdens het gebruik van apparatuur zoals boilers en elektrische systemen zijn erop gericht om u te helpen voldoen aan alle voorschriften.
  • Overdracht Naarmate gebouwen groter worden en een complexer ontwerp krijgen, worden gezondheids-, veiligheids- en milieuregels strenger en geavanceerder. Onze Technical Due Diligence-service vergemakkelijkt visuele inspecties van vastgoedtransacties en hun potentieel.