Bureau Veritas in Nederland

Leave Your Mark
Wie we zijn

Bureau Veritas is internationaal marktleider in Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC).
Wij helpen onze klanten om hun assets, producten en infrastructuren verder te ontwikkelen en verbeteren op het gebied van kwaliteit, kostenbeheersing, vergroting van de productiviteit en het creëren en stimuleren van een bedrijfscultuur die verantwoord en duurzaam is.

EEN WERELDWIJDE LEIDER

We helpen onze klanten doordat wij meer bieden dan de standaard compliance. We zorgen ervoor dat hun risico’s minimaliseren en hun bedrijfsprestaties verbeteren. We helpen hen met innoveren, zodat ze de uitdagingen van deze tijd, op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het hoofd kunnen bieden.

SHAPING A WORLD OF TRUST

Vanaf onze oprichting in 1828 staat integriteit bij ons bovenaan. En dat is belangrijk, want we opereren in een sector die gebouwd is op vertrouwen. En dat vertrouwen raakt ons allemaal. Elke dag zetten we ons in om vertrouwen te creëren: tussen bedrijven, consumenten en autoriteiten.

Integriteit, ethiek en veiligheid staan daarom centraal in het werken voor Bureau Veritas. We noemen dit ook wel onze Absolutes.

Dit zijn de vier pijlers waarop we onze dienstverlening baseren:

  • We zijn er om vertrouwen te creëren
  • We drukken ons stempel, op een verantwoordelijke manier
  • We geloven dat een open en inclusieve bedrijfsvoering ons krachtiger maakt
  • We tonen onze ambitie met bescheidenheid

LEER ONS BETER KENNEN:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op