Vervoersinfrastructuur

Vervoersinfrastructuur

Economische groei vraagt om een effectieve infrastructuur voor transport. Bureau Veritas ondersteunt bij de aanleg van duurzame weg-, spoor-, lucht- en haveninfrastructuur.

EEN LANGETERMIJNVISIE VOOR VERVOERSINFRASTRUCTUUR

UW UITDAGINGEN

Bedrijven en exploitanten die gespecialiseerd zijn in transportconstructie krijgen complexe uitdagingen voor de kiezen. Of u nu werkt aan een weg-, spoor-, haven- of luchthavenproject, u moet tegelijkertijd investeringsdoelstellingen halen en de hoogst mogelijke niveaus van veiligheid en betrouwbaarheid garanderen. U moet een infrastructuur ontwerpen die generaties mee zal gaan, vaak langer dan origineel gepland en daarbij voldoen aan strenge wetgeving. Dit maakt dat onderhoud en integriteit van uw infrastructuur twee belangrijke punten van aandacht zijn.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Met ons compleet dienstenpakket ondersteunt Bureau Veritas u bij het ontwikkelen van een vervoersinfrastructuur die kosteneffectief is en gebouwd voor de toekomst. Wij zorgen er ook voor dat uw bestaande infrastructuur effectief onderhouden wordt en bieden eindgebruikers zo veilig transport en reizen.

Wij reageren op de behoeften van onze klanten in een breed spectrum van transportinfrastructuurprojecten en werken in de hele waardeketen.

  • Luchthavens Met een toename aan bouw en uitbreidingen van vliegvelden, dragen wij met ons breed scala aan luchthavendiensten bij aan het dagelijks vervoeren van miljoenen passagiers. Wij helpen de veiligheid van luchthaveninfrastructuur te optimaliseren in een steeds veeleisender klimaat van regelgeving, van effectief bouwprojectbeheer tot het ontwerp en bouwtoezicht.
  • Havens Vervoer over zee speelt een cruciale rol in onze wereldeconomie. Wij bieden een reeks diensten om de veiligheid te optimaliseren en haveninfrastructuurprojecten te ondersteunen. Ons team voert certificeringen uit voor veiligheid en apparatuur inspectie, doet wettelijke inspecties van hefapparatuur en voert projectmanagement uit. Bureau Veritas is ook een toonaangevende mariene classificatiemaatschappij en biedt aan de haven gerelateerde diensten zoals containercertificeringen.
  • Spoorinfrastructuur Spooraanbieders moeten voldoen aan een verscheidenheid aan veiligheids-, regelgevende en logistieke eisen. Onze onafhankelijke controletechnici bieden technisch toezicht op de ontwerp- en bouwactiviteiten en controleren of voldaan wordt aan alle vereisten. Andere diensten zijn verificatie door derden (inclusief technisch toezicht op ontwerp en constructie), periodieke inspecties en certificering van appratuur en managementsystemen.
  • Wegen Voor veilige en betrouwbare wegen en bruggen zijn een solide constructie, hoogwaardige componenten en de technische expertise van een betrouwbare partner nodig. We werken samen met bouwbedrijven om geïntegreerde technische ondersteuning te bieden, vanaf de aanbestedingsfase tot ontwerp en constructie, inclusief onafhankelijke ontwerpcontrole van alle facetten van de bouw. Onze diensten helpen u materialen te beoordelen, projecten te managen, te testen op veiligheid en impact en certificeringen te behalen.