Platina Testen Bureau Veritas

Platina Testen

Een state-of-the-art laboratorium netwerk voor het nauwkeurig analyseren van Platina Groep Metalen (PGMs)

Het testen van platina door de ervaren technici van Bureau Veritas gebeurt via haar wereldwijde laboratorium netwerk met Gravimetrie en wordt waar nodig aangevuld met Inductively Coupled Plasma (ICP). Omgaan met dergelijke zeldzame en kostbare materialen vereist uiterste aandacht voor detail in elke fase van het analytische proces en Bureau Veritas is trots op de professionaliteit van haar analytische technici die dit werk verrichten.

Platina is een van de vele edele metalen die Bureau Veritas in haar laboratoria analyseert. Gravimetrie en geavanceerde technologie vormen de kern waarbij vaak Inductively Coupled Plasma (ICP) instrumenten worden gebruikt. Deze technologie zorgt voor een detectiemogelijkheid van parts per million (ppm) en meer.

In essentie wordt het te testen monster, dat een poeder of een metaal vorm kan zijn, door een verscheidenheid van technieken verwerkt. Platina wordt meestal geïsoleerd en gravimetrisch bepaald of in combinatie met andere PGM's met behulp van ICP gebruik.

Naast platina identificeert Bureau Veritas het volledige spectrum van edele metalen waaronder ruthenium, rhodium, palladium, osmium en iridium.

Wilt u onze experts om meer informatie vragen?

Onze diensten:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op