Palladium Testen Bureau Veritas

Palladium Testen

Bureau Veritas heeft een wereldwijd netwerk van ervaren technici die monsters en productsoorten van palladium op grote schaal nauwkeurig kunnen testen, variërend van zeer zuiver metaal tot parts per million (ppm) en meer in laagwaardige ertsen en residuen.

Bureau Veritas is trots op de professionaliteit van haar analytische technici die dit werk verrichten. Omgaan met dergelijke zeldzame en kostbare materialen vereist uiterste aandacht voor detail in elke fase van het analyse proces.

Bureau Veritas heeft een assortiment aan procedures om de grote verscheidenheid aan monsters te testen die haar laboratoria ontvangen. Typische technieken zijn het gebruik van Fire Assay, Gravimetrie en Inductively Coupled Plasma Spectrometry (ICP OES, ICP MS).

Palladium wordt vaak geassocieerd met andere Platina Groep Metalen (PGM) en Bureau Veritas beschikt over geaccrediteerde procedures om het volledige spectrum van deze Metalen -platina, rhodium, iridium, ruthenium en osmium, te identificeren en te meten.

Wilt u onze experts om meer informatie vragen?

Onze diensten:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op