Laboratoria die Goud Testen Bureau Veritas

Laboratoria die Goud Testen

Bureau Veritas heft een aantal laboratoria verspreidt over de hele wereld die vakkundig zijn in het testen van diverse goud bevattende materialen.

Net als zilver is de reeks geteste materialen enorm,, inclusief non-ferro concentraten, secundair- en gerecycleerde producten tot doré edel metaal en fijn goud.

De voorkeur methode van goud analyses van Bureau Veritas wordt in eerste instantie uitgevoerd door middel van Fire Assay, een methode die al vele eeuwen bestaat, maar nu wordt uitgevoerd in een gestroomlijnd proces. Het is belangrijk om het process op een zeer gedisciplineerde manier uit te voeren om nauwkeurigheid te garanderen.

De expertise en ervaring van Bureau Veritas wordt met succes toegepast op tal van non-ferro concentraten waarin goud kan voorkomen in een vrije en variabele staat om de klanten het beste en meest nauwkeurige resultaat te bieden.

Een reeks zeer nauwkeurige instrumentale technieken worden ook toegepast om de concentratie van goud in het monster te bepalen. Deze zijn onder andere Flame Atomic Absorption (FAAS) en Inductively Coupled Plasma Optical Emission of Mass Spectrometry (ICP OES, ICP MS).

Wilt u onze experts om meer informatie vragen?

Onze diensten:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op