Analytisch en Assay Laboratoria - Bureau Veritas

Analytisch en Assay Laboratoria

Bureau Veritas beheert wereldwijd een toonaangevend netwerk van laboratoria voor het testen van Edel Metalen, Ferro en Non-Ferro Metalen, Mineralen, Vaste Brandstoffen en Biomassa.

Bureau Veritas is trots op haar uitgebreide wereldwijde netwerk van test laboratoria en faciliteiten die de metalen- en mineralenindustrieën over de hele wereld tijdig toegang geven tot accurate informatie over hun monsters, als onderdeel van hun risicobeheerprocedures.

Bureau Veritas beschikt wereldwijd over meer dan 65 laboratoria in meer dan 25 landen, die de handel in metalen, mineralen, kolen, vaste brandstoffen en biomassa omvatten. Daarnaast heeft Bureau Veritas diverse operaties in belangrijke mijngebieden op voorname locaties.

Hoogopgeleide technici zijn verantwoordelijk voor de voorbereiding van monsters en het in alle stadia verwerken hiervan om precieze elementaire samenstelling te bepalen. Snelle levering is essentieel, maar er is geen compromis ten aanzien van kwaliteit. Bureau Veritas hanteert een allesomvattend systeem voor kwaliteitsborging en kwaliteitscontrole en wordt veelvuldig gebruikt als Umpire of arbiter lab. Tevens voeren wij regelmatig werk uit in opdracht van internationale klanten.

Wilt u onze experts om meer informatie vragen?

Onze diensten:

  • Draft Survey
  • Supervisie van Gewichtsbepaling
  • Volumetrische Landmeetkunde

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op