Food, Retail, Service en Hospitality

Food, Retail, Service en Hospitality

Steeds bewustere consumenten zetten de voedingsindustrie onder druk om verantwoorde praktijken aantoonbaar te maken. We helpen u om de voedselveiligheid, kwaliteit en traceerbaarheid die uw klanten vragen, te garanderen.

VOLDOEN AAN DE KLANTVRAAG VOOR TRACEERBAARHEID VAN VOEDSEL

UW UITDAGINGEN

Consumenten worden zich steeds meer bewust van het voedsel dat ze eten en oefenen druk uit op de voedingsindustrie om meer sociale verantwoordelijkheid te tonen. Maar de wereldwijde voedselvoorzieningsketen is complex en traceerbaarheid is vaak moeilijk te bewijzen. Als food retailer of restaurateur moet u de veiligheid en kwaliteit van uw producten kunnen garanderen en een traceerbaarheid van de levenscyclus van elk product aantonen. U wilt ook voldoen aan strenge regels en uw merkreputatie beschermen. 

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

We bieden test-, inspectie- en certificeringsdiensten (TIC) die u nodig heeft om voedselkwaliteit, -veiligheid en -traceerbaarheid te garanderen.

  • Laboratoriumdiensten voor veiligheid en compliance Ons team verzorgt laboratoriumtestdiensten om de veiligheid en compliance van uw producten te garanderen, bijvoorbeeld met etiketten met voedingswaardes.
  • Supply chain-oplossingen om de kwaliteit en veiligheid te beheersen We bieden digitale oplossingen die kwaliteit en veiligheid in de supply chain aantonen. Hieronder bieden wij ook Safesupply, ons digitale samenwerkingsplatform dat helpt de risico’s van de supply chain te verminderen.
  • Inspectie van gebouwen en voorzieningen Wij inspecteren gebouwen en voorzieningen om te zorgen voor naleving van internationaal erkende Health, Safety and Environment (HSE)-regelgeving.
  • Digitale oplossingen voor traceerbaarheid Digitale oplossingen van Bureau Veritas garanderen traceerbaarheid van voedsel. Denk bijvoorbeeld aan Origin, onze traceerbaarheidstool voor voedsel dat consumenten bewijs levert over de herkomst en kwaliteit van uw product.

Gerelateerd: ISO 9001ISO 27001ISO 13485SCIOS