Aerospace

Ruimtevaart

De ruimtevaartindustrie ontwikkelt zich snel onder invloed van economische, technologische, politieke en sociale veranderingen. Deze verandering wordt gestuwd door innovatie op gebied van digitalisering en het ontstaan van nieuwe diensten met toegevoegde waarde. Het is daarom nu belangrijker dan ooit om te zorgen dat u voldoet aan internationale en lokale wettelijke vereisten.

REGELS NALEVEN IN EEN VERANDERENDE AEROSPACE SECTOR

UW UITDAGINGEN

De manier waarop lucht- en ruimtevaartfabrikanten werken, blijft veranderen. De oorzaken daarvan zijn meer concurrentie, hogere eisen en globalisering. Deze veranderingen brengen aanzienlijke uitdagingen op het gebied van regelgeving met zich mee, met complexe eisen om te voldoen aan lokale, internationale en klant-regelgeving.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas biedt een uitgebreid scala aan diensten om u te helpen te voldoen aan de specifieke eisen van de ruimtevaartsector. Wij werken nauw samen met fabrikanten en exploitanten om risico’s te beperken en te voldoen aan wettelijke eisen in een snel veranderende sector.

  • Procesmanagement We zorgen ervoor dat uw beheersystemen gecertificeerd zijn en dat u over de vaardigheden en processen beschikt om deze effectief te evalueren en beheren. Ons team werkt met u samen om te controleren dat de ontwikkeling van uw nieuwe producten gebaseerd is op robuuste processen, zoals Advanced Product Quality Planning (APQP), dat deze gedeeld worden met uw klanten en leveranciers en dat al deze processen geaccrediteerd zijn.
  • Productie van apparatuur Bureau Veritas helpt ervoor te zorgen dat de producten, faciliteiten en systemen in uw supply chain van het gewenste kwaliteitsniveau en gestandaardiseerd zijn, van productconformiteitsbeoordelingen tot kwaliteitsmanagement van leveranciers.
  • Veiligheid en naleving Onze diensten dragen bij aan een effectief beheer van veiligheid, gezondheid en milieukwesties. Hieronder vallen het veilig werken met en de verwerking van gevaarlijke chemicaliën, management van industriële risico’s en maatregelen voor gegevensbescherming.