Map South West Europe

Leave Your Mark
South & West Operating Group

Laurent
Laurent
Louail

Executive Vice President - CIF Europe

Ik wil jou van harte welkom heten als nieuw lid van ons team en Bureau Veritas. Ik ben er trots op om onderdeel uit te mogen maken van de BV familie en de Operating Group te mogen leiden.

Hallo, ik ben Laurent Louail, de Executive Vice President van de CIF divisie in Europa en ik wil je van harte welkom heten als nieuw lid van ons team en Bureau Veritas. Ik ben er trots op dat ik onderdeel uit mag maken van de BV-familie en de Operating Group mag leiden.

Je start in ons team en we zitten met ons bedrijf in een uitdagende periode! Wij blijven voortbouwen op onze historische en evidente sterke punten. Tegelijkertijd omarmen we ook onze internationale, lokale en sociale impact, waarbij we focussen op onze missie: Shaping a World of Trust, samen met ons sterke netwerk én onze klanten.

Wij geloven dat onze medewerkers – en jij dus ook -  een vitale rol vervullen in het behalen van deze missie. Jouw bijdrage helpt Bureau Veritas om als bedrijf nog succesvoller te worden!

Meer dan 20 jaar geleden startte ik bij Bureau Veritas. Hier heb ik de kans gekregen om in veel verschillende gebieden en landen te mogen werken. Jij zult je eigen reis gaan maken als onderdeel van het Bureau Veritas-team. Mijn persoonlijke missie is om een omgeving te creëren waarin mensen kunnen ontwikkelen, goed presteren en nauw samenwerken om doelen te behalen.

Ik hoop dat we elkaar eens persoonlijk zullen ontmoeten. Gefeliciteerd met jouw nieuwe uitdaging als lid van het Bureau Veritas-team en welkom aan boord!

Kathryn
Kathryn
Dolan

Vice President of Human Resources - CIF Europe

Gefeliciteerd met je keuze om bij Bureau Veritas te komen werken. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Ik ben Kathryn Dolan, Vice President of Human Resources van de CIF divisie in Europa. Ik ben 2 jaar geleden gestart bij Bureau Veritas, en voor mij klopt deze beslissing helemaal.

Een van de grote verschillen die ik merk ten opzichte van andere bedrijven waar ik heb gewerkt, is dat er bij Bureau Veritas een gevoel heerst van erbij mogen horen, open kunnen zijn en de kans krijgen om een verschil te maken. Niet alleen in je eigen rol, maar voor het hele team en voor de samenleving als geheel. Dit gevoel van zinvol werk hebben en persoonlijke impact kunnen maken zorgt voor een enorm gevoel van waardering! We zijn een bedrijf met een missie en we verwelkomen nieuwe collega’s van harte om onderdeel te worden van onze uitdagende reis.

Voor sommige nieuwe collega’s zijn wij de eerste werkgever, anderen werken al jaren in de sector, maar de geweldige bijdragen, progressies en prestaties van onze getalenteerde medewerkers blijven me verbazen! Onze mensen vormen het hart van alles wat wij doen en wie wij zijn, en ik ben blij dat ook jij voor ons hebt gekozen. Welkom!

ONZE OPERATING GROUP – COMMODITIES, INDUSTRY & FACILITIES (CIF) SOUTH & WEST EUROPE


Onze Operating Group omvat 26 landen in Europa voor de business line Commodities en Industry & Facilities. Op de Bureau Veritas Group website kun je meer informatie vinden over ons portfolio, onze diensten en klanten. Onze divisie genereert een omzet van boven de €600 miljoen. Hiermee vertegenwoordigen we 18% van de gehele Bureau Veritas Group-omzet.

Je gaat starten in een team waar meer dan 6.000 mensen werken aan Shaping a World of Trust. We focussen ons samen elke dag op het leveren van een optimale dienstverlening aan onze klanten en de samenleving.

WERKEN IN ONZE OPERATING GROUP

Ons bedrijf kent een grote historie én duurzame toekomst. Onze kracht en competentie wordt gevormd door onze mensen. Door hun kennis, expertise, motivatie en gedrag.

Bureau Veritas is een bedrijf waar jij een impact kunt maken en je stempel kunt achterlaten: Leave Your Mark.

In onze Operating Group bouwen we aan een sterk internationaal netwerk van competenties, expertise en samenwerking. Wij moedigen je aan om te leren, te groeien, kennis te delen en uitgedaagd te worden. We vragen je ook om ons uit te dagen! Door kritisch te kijken naar hoe we vandaag werken en hoe wij zelf, onze klanten en de netwerken waarin we opereren nog beter kunnen maken.

Onze organisatie is voortdurend in beweging en jij maakt onderdeel uit van ons verhaal.

DE STRUCTUUR VAN ONZE OPERATING GROUP

Onze Operating Group is gesplitst in meerdere regio’s. Je gaat onderdeel uitmaken van je eigen land, regio en Operating Group-team. Uniek aan Bureau Veritas is dat wij onafhankelijkheid en ondernemerschap op lokaal en individueel niveau weten te combineren met onze internationale kracht.

De regio’s van de Operating Group zijn:

  • België & Nederland
  • North East Europe – Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland
  • South East Europe - Bulgarije, Tsjechië, Cyprus, Griekenland, Italië, Hongarije, Malta, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië en Oekraïne.
  • South West Europe – Portugal en Spanje
  • Verenigd Koninkrijk en Ierland
  • Nordics – Denemarken, Finland en Zweden
  • Commodities, North Europe – België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk

OPERATING GROUP LEADERSHIP TEAM

South & West Operating Group Leadership

LEER ONS BETER KENNEN:

 

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op