BV safety vest

Leave Your Mark
Ontmoet Onze Mensen 

Hier lees je hoe een aantal van jouw toekomstige collega’s hun introductie bij Bureau Veritas hebben ervaren!

Job Manderfeld 

sinds 5 augustus 2019 werkzaam als Surveyor bij Bureau Veritas Commodities in Amsterdam

Ik heb mijn inwerkperiode vrij goed ervaren, hoewel de eerste week in Pernis wat aan de theoretische kant was, maar daar ontkom je niet aan als onderdeel van het leren van het vak. De tweede week begon ik in de buitendienst en werd ik naar mijn gevoel erg goed geholpen door mijn collega’s, zij hebben alles goed en duidelijk uitgelegd. Als ik terug kijk op mijn inwerkperiode zie ik de collegiale sfeer, de tijd die collega’s namen om mij alles goed uit te leggen en de mogelijkheid om snel zelfstandig aan het werk te kunnen als echte pluspunten!

Elisa Bos 

sinds 25 juli 2019 werkzaam als Administrative Assistant bij Bureau Veritas Commodities in Pernis

Bij Bureau Veritas heb ik het gevoel dat ik echt in een warm bad terecht ben gekomen met hele fijne collega’s op wie ik elke dag kan rekenen. Ik heb mijn inwerkperiode als zeer positief ervaren, maar eigenlijk loopt deze continu door omdat ik elke dag weer wat nieuws leer! Mijn collega’s nemen ook de tijd om mij dingen te leren. Hoeveel ruimte er is voor vragen, hoeveel tijd er vrij gemaakt wordt door collega’s om mij dingen te leren en de omgang met elkaar zie ik als echte pluspunten. Ik hoop nog lang te mogen blijven werken in dit team!

Santosh Mahabir

sinds 1 juni 2019 werkzaam als Key Account Manager bij Bureau Veritas Industry & Facilities

Het mooie wat ik heb mogen ervaren aan mijn inwerkperiode bij BV is het warme welkom van de directe en indirecte collega’s. De cultuur bij BV is namelijk van informele aard, hierdoor was de drempel om in contact te komen met mijn naaste collega’s niet hoog.
Op voorhand was er tevens een inwerkprogramma opgezet met als doel zoveel mogelijk mee te krijgen van de collega’s waar ik mee te maken zou krijgen. Gevoelsmatig heeft dit voor mij de lading van informatie om goed ingewerkt te zijn voor 40% gedekt. Om de overige 60% aan informatie binnen te krijgen was ik afhankelijk van een “haalplicht”. Vanuit mijn karakter en rol heb ik hier geen moeite mee gehad, maar ik kan mij voorstellen dat wanneer je minder geneigd bent dit te doen de informatiestroom beperkt blijft. Mijn tip aan jou is dan ook om de vraag te stellen aan collega’s of zij je informatie kunnen toespelen waarvan het ze noodzakelijk lijkt dat je hiervan op de hoogte moet zijn, maar wat voor hen waarschijnlijk vanzelfsprekende informatie lijkt.

Sebastiaan Damoiseaux 

sinds 1 oktober 2019 werkzaam als Design Reviewer bij Bureau Veritas Industry & Facilities

Toen ik begon bij Bureau Veritas heb ik mijn ontvangst als zeer welkom ervaren. Iedereen benaderde me heel positief en met waardering dat ik het team kwam versterken. Er is mij in de eerste week een mentor toegewezen die mij op sleeptouw nam door me mee te nemen naar inspecties en zoveel mogelijk facetten van de job te laten zien. Gaandeweg kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheid naar me toe geschoven, leren door te doen zeg maar. Ondertussen blijft de mentor nog steeds beschikbaar als vraagbaak of ondersteuning voor alles wat ik maar wil weten. Kortom, BV doet zijn best om me goed in te werken!

LEER ONS BETER KENNEN:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op