cybersecurity

News

Bureau Veritas breidt cyber security dienstenpakket uit met Secura

jan. 20 2021

Door een meerderheidsbelang te nemen in cyber security specialist Secura voegt Bureau Veritas eersteklas expertise toe aan haar dienstverlening op het gebied van cyber security assessment.

Bureau Veritas, een wereldleider op het gebied van testen, inspecties en certificering, kondigde vandaag aan dat het de overname van Secura B.V. heeft afgerond (beginnend met een meerderheidsbelang), een onafhankelijke dienstverlener gespecialiseerd in cyber security. Secura wordt een hoeksteen in de cyber security strategie van Bureau Veritas.

Groeiende vraag naar digitale beveiliging en nieuwe wet- en regelgeving drijven een toenemende behoefte aan conformity assessment. Als gevolg is TIC dienstverlening (testen, inpecteren en certificeren) een opkomende markt met een verwachte substantiële groei en een aanzienlijk momentum. In deze veelbelovende nieuwe conformity markt is Secura een erkende cyber security speler met een sterke focus op TIC activiteiten.

Opgericht in Nederland in 2000 beschikt Secura over 100 medewerkers in twee technologische centra gevestigd in Eindhoven en Amsterdam. Het bedrijf registreerde in 2020 een omzet van bijna €10 miljoen.