Drone Footage Team

Get ready to
leave your mark

Welkom bij Bureau Veritas!
We zijn blij met jouw komst! Op deze pagina lees je meer over Bureau Veritas als werkgever. Ook delen we onze waarden, vertellen we over onze mensen en krijg je informatie over jouw introductie. En meer!

BV safety vest
Kantoor setting

Maar we willen je eerst meenemen in onze missie:

We helpen onze klanten doordat wij meer bieden dan de standaard compliance. We zorgen ervoor dat hun risico’s minimaliseren en hun bedrijfsprestaties verbeteren. We helpen hen met innoveren, zodat ze de uitdagingen van deze tijd, op het gebied van kwaliteit, veiligheid en gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen, het hoofd kunnen bieden.

Onze kernwaarden: integriteit, ethiek en veiligheid

Vanaf onze oprichting in 1828 staat integriteit bij ons bovenaan. En dat is belangrijk, want we opereren in een sector die gebouwd is op vertrouwen. En dat vertrouwen raakt ons allemaal. Elke dag zetten we ons in om vertrouwen te creëren: tussen bedrijven, consumenten en autoriteiten.

Onze kernwaarden staan aan de basis van alles wat wij doen.

Integriteit, ethiek en veiligheid staan daarom centraal in het werken voor Bureau Veritas. We noemen dit ook wel onze Absolutes.

Dit zijn de vier pijlers waarop we onze dienstverlening baseren:

  • We zijn er om vertrouwen te creëren
  • We drukken ons stempel, op een verantwoordelijke manier
  • We geloven dat een open en inclusieve bedrijfsvoering ons krachtiger maakt
  • We tonen onze ambitie met bescheidenheid

Als nieuw lid van ons team maak ook jij onderdeel uit van onze lange historie, werk jij mee aan ons succes en draag jij bij aan een wereld van vertrouwen.

Together we’re shaping a world of trust.

 

LEER ONS BETER KENNEN:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op