Leadership Team

Leave Your Mark
Leadership Team 

Op deze pagina lees je meer over het management van Bureau Veritas in Nederland, waar onze managers voor staan en wat ‘leave your mark’ voor hen betekent!

 

Marion de Groot
Marion
de Groot

Head of HR Netherlands

Bureau Veritas’ missie is ondernemingen te adviseren hun bedrijfsvoering op een maatschappelijk verantwoorde wijze te voeren. Leave Your Mark betekent voor mij en de afdeling HR bijdragen in de ontwikkeling van medewerkers, en medewerkers uit te dagen hun stempel te drukken of hun steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. Dit doen wij onder andere door interne opleidingstrajecten aan te bieden, medewerkers te stimuleren een ontwikkelplan te schrijven en competentie gerichte workshops te organiseren. Waarom? “We owe this to our People”!
Richard Zappeij
Richard
Zappeij

Vice President I&F Benelux

Het mooiste aan mijn functie vind ik dat ik mijn visie en waarden kan gebruiken om anderen te enthousiasmeren, het beste in managers naar boven te halen en daarmee het beste te doen voor de organisatie. Die ruimte en vrijheid is er binnen Bureau Veritas. Bij het verwelkomen van nieuwe collega's vind ik het erg belangrijk dat we laten merken dat wij hen waarderen, dat ze meetellen en dat ik oprecht blij ben dat ze voor ons hebben gekozen. Ik vind het daarom ook belangrijk om nieuwe medewerkers een hand te geven en te laten merken dat we bij BV allemaal even belangrijk zijn. De kernwaarden van het 'Leave Your Mark' programma liggen heel dichtbij mijn persoonlijke waarden. Daarom betekent het voor mij: gewoon mezelf kunnen zijn zonder dat er iets anders verwacht wordt.
Martijn Nieuwenhuijs
Martijn
Nieuwenhuijs

Marine & Offshore Chief Executive Netherlands

Bureau Veritas is bij uitstek een bedrijf waar technische kennis en ervaring tot zijn recht komen en ook in mijn huidige functie blijft dat een hoofdrol spelen. Ik vind het belangrijk om aan nieuwe medewerkers uit te leggen waarom we in 1828 ontstaan zijn en dat dit in de basis nog steeds ons bestaansrecht is: op een onafhankelijke manier een kwaliteits oordeel over schepen geven op basis waarvan allerlei commerciële partijen hun werk kunnen verrichten. Leave Your Mark betekent voor mij: In Nederland een sterke lokale Bureau Veritas organisatie in stand houden cq uitbreiden wat de lokale marktpartijen de mogelijkheden biedt op een slimme manier te innoveren en de internationale concurrentie positie te verbeteren in samenspraak met de overheid.
Marijke Paalvast
Marijke
Paalvast

Vice President Commodities North West Europe

Het mooiste aan mijn werk bij Bureau Veritas vind ik dat ik mag werken met collega’s die voor onze klanten het verschil kunnen maken door hun werk in de havens, in onze laboratoria en op kantoor. Gemotiveerde collega’s die weten wat ze doen en bereid zijn die extra stap voor de klant te zetten. Wij moeten ervoor zorgen dat nieuwe collega’s zich vanaf dag 1 welkom voelen en goed begeleid worden in hun nieuwe werk. Ik heb zelf nog niet zo lang geleden de keuze gemaakt om voor Bureau Veritas te komen werken. Ik heb die keuze gemaakt om zo ook mijn bijdrage te kunnen leveren aan ons hogere doel, Shaping a world of Trust.
Martijn Sinke
Martijn
Sinke

Country Chief Executive Commodities NL

Mijn functie geeft mij de kans om samen te werken met een groep gemotiveerde, enthousiaste en deskundige medewerkers die vanuit allerlei verschillende disciplines onze klanten zo goed mogelijk willen en kunnen helpen met professionele inspectie en analyse diensten. Bureau Veritas versterkt dit gevoel en maakt dat we niet alleen lokaal maar door de aanwezigheid in meer dan 140 landen ook internationaal onze klanten kunnen ondersteunen en hun commerciële belangen gedurende hun (Internationale) supply chains kunnen beschermen. Ik vind het belangrijk dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen en al vroeg gevoel krijgen bij de dynamiek die werken in de haven en de Internationale commodity handel met zich mee brengt. Wat dat is? Kom het snel ontdekken!

LEER ONS BETER KENNEN:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op