Kantoor setting leave your mark

Leave Your Mark
Introductie 

Wij kijken uit naar je komst en willen je graag een warm welkom geven!

Daarom zetten we ons in voor een goede kennismaking, waarbij je nieuwe collega’s tijd vrij maken zodat ze jou op weg kunnen helpen in je introductieperiode. Je leidinggevende staat klaar om je welkom te heten en we zorgen ervoor dat alles klaar staat voor je op je eerste werkdag.

Handige tips voor je introductie

Voordat je je eerste werkdag start is het goed om van tevoren contact te hebben met je leidinggevende. Samen met haar of hem neem je de zaken door voor je eerste dag. Denk bijvoorbeeld aan de plek waar je je moet melden, hoe laat je daar verwacht wordt, naar wie je kunt vragen of er bepaalde zaken zijn die je mee moet brengen.

Voel je vrij om tijdens je introductieperiode veel vragen te stellen! Dat stimuleren we juist. Want je collega’s doen er alles aan om jou alle informatie te geven die je nodig hebt, maar ook zij kunnen weleens iets vergeten of niet weten. En soms kan het zijn dat niet alles je helemaal duidelijk is. Je krijgt natuurlijk veel informatie in zo’n introductieperiode en dus vinden we het logisch dat niet alles blijft hangen. We hebben liever dat je veel vragen stelt, dan dat je erop hoopt dat jouw manier de juiste is. Waardoor je achteraf misschien te horen krijgt dat iets niet goed is gegaan.

LEER ONS BETER KENNEN:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op