Industriële en Kantoorgebouwen

Industriële en Kantoorgebouwen

Ontwikkelaars en investeerders moeten voldoen aan de behoeften van moderne kantoor- en industriële gebruikers. Deze gebruikers willen efficiënte werkruimtes met een minimale impact op het milieu. De diensten van Bureau Veritas garanderen de veiligheid en prestaties van uw gebouwen.

ZORGEN VOOR VEILIGE, BETROUWBARE EN WINSTGEVENDE ACTIVA

UW UITDAGINGEN

Investeerders en ontwikkelaars worden geacht zakelijke omgevingen, fabrieken en industriële installaties te leveren die voldoen aan de behoefte van moderne bedrijven en industrie. Groeiende stedelijke bevolking resulteert in een groeiend personeelsbestand. Dat vergt moderne, veilige gebouwen. Om deze doelen te bereiken, moeten investeerders en ontwikkelaars meerdere uitdagingen aangaan. Zo moeten ze voldoen aan strenge regels en internationale normen en tegelijkertijd een winstgevend project garanderen.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Onze diensten helpen u om complexe uitdagingen aan te gaan en ervoor te zorgen dat industriële en kantoorgebouwen en -omgevingen volgens schema en binnen budget worden gebouwd. Wij ondersteunen u ook bij het efficiënt beheren van uw bezittingen. 

  • Duurzaamheid Wij bieden ‘green building’-services als ondersteuning in het verkrijgen van wereldwijd erkende milieukeurmerken, die moderne gebruikers vaak eisen. Denk daarbij aan LEED, BREEAM en HQE.
  • Constructie Wij bieden onder andere projectmanagement ondersteuning (PMA) en bouwbegeleiding om de implementatie van ontwerpen en projecten te beheren en bewaken.
  • Health & Safety Het ervaren team van Bureau Veritas biedt on-site QHSE-coördinatie en vastgoedmonitoring, om compliance op bouwplaatsen te garanderen.
  • Tools voor kwaliteit, bouwen op schema en binnen budget Ons web-based management tool, PRI MANAGER, biedt controle over het complete project en de benodigde technische procedures.
  • In-service inspecties Wij bieden inspecties tijdens het gebruik van uw apparatuur, van brand- en elektrische apparatuur tot hijsapparaten. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd voldoet aan de voorschriften.
  • Overdracht Onze Technical Due Diligence-service geeft u een grondige kennis van het technische profiel van een gebouw en de mogelijke risico’s voordat u tot overname overgaat.