Gebouwen & Infrastructuur

Gebouwen & Infrastructuur

Overheden moeten voorzien in infrastructuur en woningen die voor de lange termijn veilig en betrouwbaar zijn. Wij helpen u om de veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en prestaties van uw bezit te verbeteren.

VEILIGE, DUURZAME INFRASTRUCTUUR LEVEREN

UW UITDAGINGEN

Stedelijke populaties groeien sterk. Stadsbewoners verwachten echter nog steeds veilige, duurzame bebouwing en een gezonde stedelijke omgeving. Beleidsmakers en ontwikkelaars staan voor de uitdaging om te voldoen aan de behoeften van de groeiende stedelijke bevolkingsgroepen en gezonde, efficiënte steden te creëren. Als ontwikkelaar of aannemer moet u hoogwaardige gebouwen en infrastructuur ontwikkelen, die winstgevend zijn en voldoen aan milieu- en veiligheidsvoorschriften. Strenge wetgeving en complexe supply chains maken dit moeilijker dan ooit.

HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

Bureau Veritas levert test-, inspectie- en compliance (TIC)-services voor de bouw. Deze heeft u nodig om uw grote bouw- en infrastructuurprojecten te kunnen plannen en beheren.

  • Planning & ontwerp Deze diensten ondersteunen de levensvatbaarheid van uw project vanaf de ontwerp- en inkoopfase, inclusief ontwerpbeoordelingen, technische ondersteuning, vergunningsoplossingen en milieustudies.
  • Procurement & constructie Ons team van experts biedt kwaliteitsborging/kwaliteitscontrole (QA/QC) site-inspecties, tests van bouwmaterialen, projectmanagement en bouwtoezicht. Hiermee waarborgen we de veiligheid en prestaties van uw onroerend goed voor de lange termijn 
  • Overdacht Wij ondersteunen met Green Building-certificeringen zoals LEEDTM en het aannemen van diensten. Zo helpen wij u uw gebouwen en infrastructuur volgens toonaangevende duurzaamheidsnormen te vermarkten.
  • Asset management Onze diensten omvatten inspecties, energieprestatiebeoordelingen en levenscylusanalyses, zodat u uw activa beter kunt onderhouden, controleren en beheren. 
  • Certificering voor gebouwen & infrastructuur Dankzij ons scala aan certificeringsdiensten voor gebouwen en infrastructuur kunt u de veiligheid waarborgen, uw reputatie beschermen en de prestaties van uw bezittingen optimaliseren. Certificatieprogramma’s van Bureau Veritas omvatten; ISO 9001 en ISO 14001, waardoor u kunt voldoen aan normen voor kwaliteit en milieubeheer; en ISO 45001, waarin bedrijfsgezondheids- en veiligheidsbeheersystemen worden beoordeeld om ongevallen en ziekte op de werkvloer te voorkomen.

Onze diensten:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op