Asset Management 

Asset Management

Bureau Veritas helpt bedrijven met het op orde krijgen én houden van het beheer en onderhoud van gebouwen en gebouwinstallaties. Voor eigenaren, investeerders, beheerders, exploitanten en verzekeraars van onroerend goed is het essentieel om aan de steeds strengere wet- en regelgeving voor hun branche te kunnen blijven voldoen. Ook veiligheid, gezondheid en milieu, het terugdringen van onderhoudskosten, het voorkomen van schadeclaims en het terugbrengen van aansprakelijkheid tot aanvaardbare proporties zijn redenen om beheer en onderhoud op orde te hebben. Verder zijn het optimaliseren van efficiency en de exploitatiemogelijkheden van gebouwen en installaties belangrijk, net als duurzaamheidsvraagstukken.

Werkzaamheden

Bureau Veritas zorgt voor aansturing van tijdige keuringen, inspecties en onderhoudswerkzaamheden. Wij voeren alle noodzakelijke en wettelijk verplichte keuringen en inspecties voor u uit en zorgen zo voor een integrale aanpak. Daarvoor bieden we een volledig en samenhangend pakket van diensten, dat geheel wordt afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften voor Asset Management. Zo stellen we uw financiële basis en beleid op lange termijn veilig, op nationaal en internationaal niveau.

Focus

Onze aanpak kenmerkt zich door de inzet van teams van deskundige specialisten. Met onze uitgebreide expertise, ‘no nonsense’ aanpak en aandacht voor de wensen van onze opdrachtgever helpen we verder en doen we waar we als partner goed in zijn: maatwerk leveren.

DiensteN

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op