Reforesting

Leave Your Mark 
Arbeidsvoorwaarden en Persoonlijke Ontwikkeling 

VOORDELEN IN ARBEIDSVOORWAARDEN & PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Onze mensen vormen het hart van alles wat we doen en waar we voor staan. Daarom werken we hard aan een cultuur waarin we zorgen voor ondersteuning en betrokkenheid. Zodat we iedereen op individueel niveau de kans kunnen geven zichzelf te ontwikkelen tot hun volste potentieel.

Bij Bureau Veritas krijg je te maken met een divers en afwisselend klantenbestand. Hierdoor kun je samenwerken met verschillende grote marktleiders uit allerlei sectoren. We letten goed op of onze performance management processen jou nog voldoende in staat stellen om je te ontwikkelen, en passen ze continu aan aan jouw situatie. Op deze manier kunnen we je een mooie combinatie bieden van persoonlijke ontwikkeling en arbeidsvoorwaardelijke voordelen, waardoor we samen kunnen bouwen aan een prettige arbeidsrelatie voor de lange termijn!

Voordelen voor jou

Naast de secundaire arbeidsvoorwaarden die we eerder met je hebben afgestemd, bieden we je een prettige en collegiale werksfeer waarin we ruimte geven aan groei en ondernemerschap. Je krijgt de ruimte om jouw ideeën - binnen de context van Bureau Veritas - waar te maken.

Zo geven we vorm aan ‘Leave your mark’.

Onze werkomgeving is informeel en laagdrempelig, waardoor de werksfeer prettig en collegiaal is. Omdat we het ook belangrijk vinden om persoonlijke mijlpalen te vieren, zoals verjaardagen en jubilea, hebben we een ‘recognition en events’-programma. Daarnaast maken we uiteraard ook ruimte voor sociale evenementen, zoals borrels en BBQ’s!

We bieden een ‘open feedback’-cultuur, omdat we geloven dat we zo persoonlijke groei en ontwikkeling stimuleren. Ook onze My Learning portal (met een unieke combinatie van functionele en persoonlijke trainingen) en de BV Academy (ons learning & development platform) dragen hieraan bij. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid in het vormgeven van jouw groei en ontwikkeling, in samenwerking met je leidinggevende.

Met ons BV Cares-programma bieden wij aan medewerkers bijzondere extra’s, door ze persoonlijke kortingen te geven op lifestyleproducten en leuke uitstapjes. Zo stimuleren we een goede balans tussen werk en privé.

En tenslotte zijn we erg trots op ons ‘Plant a Tree’-programma. Bij je indiensttreding ontvang je een bewijsje dat Bureau Veritas voor jou een boom heeft geplant op een plek op de wereld waar dat heel hard nodig is. Hiermee maken we meteen een start in het vormgeven aan jouw eigen Leave your Mark!

Als je daarna nog meer bomen wilt planten, kun je die kopen tegen betaling van $3 per boom én kopen wij er per boom een extra bij! Waardoor je niet één boom plant maar twee! Via onderstaande button vind je meer (Engelstalige) informatie over onze bijdrage aan de Reforest-actie:

LEER ONS BETER KENNEN:

Stuur mij meer informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op